Proefweek

Over Gym-n-Juice

Twee broers met een passie voor sporten

De broers Allessandro en  Gino zijn beide eigenaren van Gym-n-Juice en hebben altijd een passie voor sporten gehad. Sporten is voor beide broers altijd belangrijk geweest en zelf hebben ze topsport beoefend op hoog niveau. 

Zo heeft Allessandro op hoog niveau American Football gespeeld en heeft hij ook bij internationale clubs getraind. Tijdens deze periode was Strength & Conditioning een belangrijk onderdeel van zijn trainingen. 

Gino heeft op hoog niveau gekicktbokst en is zelfsEuropees kampioen geweest  in zijn gewichtklasse. 

Fitness was voor beide broers een middel om beter te worden in hun sport. Hier is de liefde voor de sportschool ontstaan. 

Hoe kunnen wij jou helpen?

Personal training

Lees meer

Open fitness

Lees meer

Onze krachtige en slimme voordelen

Gym-n-Juice staat bekend als de sportschool waar iedereen welkom is. Jong of oud, iedereen kan bij ons sporten en krijgt altijd persoonlijke begeileiding vanaf de eerste dag.
Dumbells en machines
Persoonlijke begeleiding
Boksen en zaktraining
Ervaren trainers
Complete maaltijden

Fysiek & Mentaal

Met Gym-n-Juice hebben de broers een plek gecreëerd waar iedereen zijn of haar sport kan beoefenen en kan trainen om een fittere en betere versie van jezelf te worden. 

De sportschool is een plek waar iedreen zich kan ontwikkelen. Met de kennis van de trainer kan je jouw doel bereiken.

Sport is de sleutel tot succes op zowel fysiek als mentaal vlak. Gym-n-Juice is een plek waar fitness zorgt voor een betere gezondheid en geluk. Een persoonlijke benadering is voor ons het belangrijkst, elk lid moet zich welkom voelen. Naast hard sporten is er ook een heerlijke lounge om bij te komen van je training en een shake of een maaltijd te nemen. 

De deuren zijn 364 dagen per jaar geopend voor iedereen die zich wilt ontwikkelen op fysiek en mentaal vlak. Of om een plek te komen voor een gezellig praatje en bakje koffie.

Geintreseerd in een gratis proefweek?

Bel Direct!
Proefweek